Täyden palvelun tuulilasiasennus ja korikorjaamo Jyväskylässä


Smart autokoripalvelut Oy on täyden palvelun tuulilasiasennus ja korikorjaamo, joka tarjoaa alan monipuoliset palvelut pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Korjaamme niin henkilöautot kuin pakettiautotkin. Vakuutusyhtiöiden suoralaskutus tekee asioinnista nopeaa ja vaivatonta.

Tuulilasien vaihdot

Kulunut tai vaurioitunut tuulilasi on aina riski liikenteessä ja aiheuttaa häikäisyä vastaantulevien ajoneuvojen valoista, auringonvalosta sekä katuvaloista. Tällainen häikäisy heikentää näkemistä erityisesti pimeällä ja sateessa ajettaessa, kun näkyvyys on muutenkin huonointa.

Teemme tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin nopeasti ja edullisesti. Saat kauttamme kaikki yleisimmät tuulilasimerkit, myös laadukkaat IHD-Glas Oy:n maahantuomat lasit.

Huolehdithan ajoturvallisuudestasi ottamalla yhteyttä alan ammattilaiseen, kun autosi tuulilasi on kulunut tai rikki. Soita 040 500 7508 ja varaa aika tai
jätä tarjouspyyntö tästä!

Kolhujen korjaukset

Olemme erikoistuneet kolhujen ja painautuminen korjaamiseen. Pienet kolhut pystymme nykytekniikalla oikomaan niin, että maalipinta ei rikkoudu. Teemme työn käsityönä käyttäen nykypäivän erikoistyökaluja.

Mikäli maalipinta on kolhun yhteydessä jo rikkoutunut, saat kauttamme niin pienemmät paikkamaalaukset kuin isommatkin maalaukset. Ota yhteyttä niin arvioidaan mitä kolhusi korjaaminen tulee maksamaan.

Soita 040 500 7508 ja varaa aika tai jätä tarjouspyyntö tästä!

Kolarikorjaukset

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Ota yhteyttä, jos sinulle on sattunut vahinko tai olet ollut osallisena kolarissa, niin autamme käytännön asioissa ja samalla voimme arvioida mitä korjauksen kustannukset tulevat olemaan. Jos et ole tehnyt vahinkoilmoitusta vielä, voit ladata/tulostaa sen tästä.

Pitkäaikainen kokemus, tekninen osaaminen ja laadukkaat varaosat sekä tarvikkeet varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Soita 040 500 7508 ja varaa aika tai jätä tarjouspyyntö tästä!

Puskureiden korjaukset

Saat meiltä myös kaikki puskurien ja muoviosien korjaukset. Muoviosien hitsauksella säästät aikaa ja rahaa, kun koko puskuria tai osaa ei tarvitse vaihtaa, vaan saamme korjattua sen monissa tapauksissa entisen veroiseksi.

Soita Soita 040 500 7508 ja varaa aika tai jätä tarjouspyyntö tästä!

© smartautokoripalvelut.fi